Gör din egen konst

Jag har alltid varit intresserad av att måla. Som barn satt jag i timmar vid mitt staffli och experimenterade med att bygga tavlor själv. Jag älskade hur jag kunde bygga upp målningar lager för lager och använda penseldrag för att lägga till djup och dimension. Med tiden utvecklade jag min egen stil och började sälja mina konstverk. Idag är måleri fortfarande en av mina favorithobbyer. Jag njuter av utmaningen att skapa nya verk och jag älskar att se den nöjda blicken i ansiktet på en kund när de köper en av mina målningar. Måleriet är ett medium som gör det möjligt för mig att uttrycka mig kreativt, och det ger mig mycket glädje.

Konst handlar om att experimentera. Att prova nya saker och se vad som fungerar för dig. Det finns inget rätt sätt att göra saker och ting, så det bästa sättet att hitta din egen stil är att bara gå ut och börja måla. Prova olika tekniker och stilar tills du hittar något som du gillar. Och var inte rädd för att bygga målningar själv. Det bästa sättet att lära sig är genom att göra, så gå ut och börja skapa! Prova att bygga tavlor själv, du kanske har en dold talang!

Konst finns överallt omkring oss, vare sig vi inser det eller inte. Från de målningar som hänger på museet till gatukonsten som vi ser på vår dagliga pendeltågsresa – kolla bara Haninge station, det är rena konstgalleriet! Som konstnär kan det vara lätt att känna att man sitter fast i en rutin. När detta händer är en av de bästa sakerna du kan göra att söka inspiration från andra konstnärer. Genom att titta på dina samtida konstnärers verk kan du få nya perspektiv och idéer för ditt eget arbete. Öppna dina sinnen och njut av konsten omkring dig!