Så fina naglar!

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min lilla blogg. Jag hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt. Det har i varje fall jag haft. Idag så ville jag ta upp det här med att fixa sina naglar i Umeå då det verkligen är någonting som har varit rätt så efterfrågat här på bloggen.

Många av er har skickat in frågor och funderingar kring vart någonstans det är som jag har valt att vända mig då jag vill kunna känna mig säker på att jag kommer få snygga och hållbara naglar. Det företaget som jag därför hade tänkt att jag även skulle ta och rekommendera till er alla idag heter inget mindre än Handmade by Anna. Det som nu är lite smått roligt med det här är ju att jag själv faktiskt blev rekommenderad att vända mig till just Handmade by Anna genom en nära vän till mig och nu får jag tipsa vidare om henne! Hon är verkligen superduktig på det som hon gör och jag blir lika nöjd varje gång jag har varit hos henne. Dessutom är hon trevlig och det är ju alltid ett stort plus i min bok, då jag själv är väldigt social och tycker att det är viktigt att ha en bra kommunikation då man anlitar tjänster eller betalar för behandlingar bland annat. Hur som helst så ska jag ju inte tjata på allt för mycket nu i det här inlägget, så jag hoppas verkligen att det här på något sätt kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er som nu uttryckte ett visst intresse för detta. Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi snart av igen här på bloggen i ett annat inlägg!