Plåtslagare som utför takbyte med mera!

Hej alla mina härliga och glada läsare. Jag hoppas ni har en helt fantastisk och underbar sommar och verkligen njuter av den härliga och grymma svenska sommar. Kanske har många av er redan hunnit ta semester och jag hoppas i så fall att ni tar tillfället och passar på att njuta lite extra av er tillvaro! Jag skulle vilja rekommendera ett företag till er som heter Rydbergs Plåtslageri och som erbjuder tjänster som handlar och kretsar kring metall och plåtslageri i städer som till exempel Höör, Eslöv och Lund. Detta företag fick jag hjälp med då jag behövde hjälp med att byta tak på vår sommarstuga nere i Skåne och jag är verkligen så himla nöjd med det arbete som detta företag hjälpte mig med. Det allra bästa med detta företag är hur otroligt engagerade och trevliga de är, jag skulle även vilja berätta lite om hur engagerade och passionerade de var vad gällde kundfokus och kundservice. De var mycket samarbetsvilliga och höll verkligen en väldigt hög fokus och kontroll på just det arbete som de utförde åt oss!

Om ni vill veta mer eller är intresserade så tycker jag att ni absolut ska kika in på deras hemsida som ni hitta på http://rydbergsplat.se och där kan ni hitta lite mer uppgifter och information om detta företag. På hemsidan hittar ni även kontaktuppgifter som till exempel telefonnummer så att ni själva kan ta kontakt med företaget om ni vill veta mer angående de tjänster som företaget då erbjuder samt även mer utgående eller allmän information om till exempel deras visioner och strukturer som företag. I övrigt så hoppas jag att ni har en helt fantastisk dag och tar hand om er på bästa möjliga sätt, så hörs vi snart igen!