Behöver du köpa jord?

Hej och god förmiddag och här är vi igen. Jag undrar om det är någon som behöver köpa jord i Göteborg med omnejd? Nu pratar jag inte om en påse jord för att plantera om blommor utan jag tänker mig mer om det är någon som behöver jord eller matjord i stora volymer för att till exempel använda för att fylla igen hål och gropar efter grävarbeten i till exempel trädgården?

För ett tag sedan hade jag hjälp av en grävfirma för att gräva ner en vattenledning och det blev ett stort hål i gräsmattan som behövde fyllas igen, och jag hittade då ett företag som säljer jord och matjord och som även levererar till dörren. Jag köpte 2 ton och det räckte för att fylla igen hålet efter grävfirman så jag var mycket nöjd med både tjänsten och produkten.

Om det är någon som behöver detta så skulle jag rekommendera företaget som levererade dettan till mig.

Det är bra att man får det levererat hem för det blir nästan omöjligt att åka och hämta det själv. Då måste man nästan ha en lastbil, eller i alla fall minst en släpkärra, men den kan man ju bara ta några hundra liter på och för det som jag behövde så räckte inte det.

Kontakta mig gärna om ni är intresserade av företaget eller vill veta mer. Men ni kan också gå in på det här företagets hemsida och läsa mer där samt att ni där finner deras kontaktuppgifter så att ni kan ringa eller mejla dem. De finns även på Facebook och där lägger de ut uppdateringar.

Hoppas att någon av er som behöver detta kan ha glädje av detta inlägg. Ha en fin dag! Solen skiner ju över Göteborg och sommaren är fantastisk!

Kom gärna med feedback eller frågor ????