Behöver du en snickare?

Att anlita en snickare är en bra idé om man vill ha något byggt, renoverat eller lagat. Men det är inte alltid lätt att veta hur man ska gå tillväga. Här följer därför tips på hur du hittar en snickare och vad du ska tänka på när du anlitar en.

1. Kolla runt i ditt närområde efter snickare som har godkända verksamheter. Detta kan du göra genom att söka på nätet.

2. Titta in på hemsidor och se om det finns referensbilder eller omdömen från andra kunder. Detta kan ge dig en uppfattning om kvaliteten på arbetet.

3. Kontakta bolaget för att få ett offert på det arbete du vill ha gjort. Var noga med att specificera vad du vill ha gjort så att du får en exakt offert.

4. Om du är nöjd med offerten, boka in ett möteör att gå igenom detaljerna kring arbetet.

5. På mötet ska ni komma överens om tidplan, pris och eventuella extraarbeten som behöver göras.

6. När allt är klart, signera avtalet!

Tänk på att det är viktigt att du tar reda på så mycket som möjligt innan du anlitar en snickare. Se till att du får all information i skrift så att det inte uppstår missförstånd. Dessutom är det bra att ha koll på hur arbetet ska gå till så att du vet vad du kan förvänta dig. Om du följer dessa tips, kommer du att kunna anlita en utan att vara orolig. Det finns så många företag där ute som både är bra och mindre bra så att göra din research är a och o, men gör du bara den grundligt har du ingenting att vara orolig över. Hoppas att det här inlägget var till bra hjälp och jag svarar på frågor via mejl. Med vänliga hälsningar, Micke P i Nacka.