Yoga i Luleå

Hej och hallå mina fina och härliga läsare. Välkomna hit till min lilla blogg som kan handla om vad som helst. Om ni inte har märkt att den kan göra det än så kommer ni märka det så fort ni scrollar genom inläggen. I dagens inlägg hade jag tänkt berätta om något som en väninna berättade om för mig ganska nyligen, som handlar om en kurs i yoga i Luleå.

Det är nämligen så att det finns ett företag där som erbjuder kurser i yoga för att hjälpa människor att slappna av och må bättre, och de erbjuder två olika typer av yoga så att det alltid ska finnas något som passar alla som kommer dit och önskar gå på yoga i Luleå. Min väninna pratade om hur trevligt det var att gå dit och att det viktigaste för de som jobbade där var att alla skulle känna sig inkluderade i passen och att det fanns utrymme för alla som kom dit att göra det bästa och mesta av passet. Jag har själv aldrig gått dit, och jag vet inte om jag kommer göra det heller eftersom mitt fullspäckade schema inte riktigt tillåter fler aktiviteter på dagarna, men jag är säker på att det finns läsare på den här bloggen som kommer gå dit och prova på yoga i Luleå, och ni får gärna slänga iväg en rad nere i kommentarerna om hur ni upplevde det och om ni tycker att andra ska gå dit också. Så som sagt, kommentera gärna!

Du gillar kanske också...